Oogstrelende liefdestrend: het tongen van elkaars kijkers

Gaan we de Japanners ooit begrijpen? Ik denk het niet. Het land van de rijzende zon hangt van tegenstrijdigheden aan elkaar.

Aan de ene kant is er de strikte eercultuur en aan de andere kant zijn er de meest grove, shockerende ninja-stripverhalen, die in Nederland nog verboden zouden worden.

De jeugd in Japan gaat ondertussen haar eigen gang. Zij hebben de kunst van het oogbol likken tot een ware liefdeskunst verheven…….

Oogbal likken, ook wel oculolinctus of worming genoemd. Dat meldt WTF.nl vandaag.

Ook buiten Japan is het aangeslagen. De 29-jarige Elektrika Energias van de Maagdeneilanden vindt het heerlijk omdat het zo intiem is.

“Mijn vriend begon een jaar geleden met het likken van mijn oogballen en ik vond het geweldig. We zijn inmiddels uit elkaar, maar ik vraag mannen nog steeds om mijn ogen te likken. Het windt me op, net als van bijvoorbeeld aan mijn tenen zuigen”, vertelt ze aan Huffington Post.

Maar ook hier liggen de bacteriën en virussen letterlijk op de loer. Zoals dat gaat met de lekkere dingen in het leven: je kunt er ook heel ziek van worden!

De infecties verspreiden zich als een lopend vuurtje onder Japanse schoolkinderen. Om hun onstoken ogen te verbergen gebruiken ze dan weer een ooglapje.

Een oogarts waarschuwt voor voedselresten op de tong, die door het likken in de ogen terecht kunnen komen. En als iemand herpes heeft, kan dat ook van tong op oog worden overgedragen.

Lees ook:Zoen-afknappers voor vrouwen: van de ‘wasmachine’ tot aan de ‘vaatdoek’
Lees ook:Kerst 2013: slank dankzij Weight Watchers online!
Lees ook:Weight Watchers: ‘Ik krijg complimenten dat ik er zo goed uit zie!’
Lees ook:Mannen kunnen (braak!) nu meezwangeren in speciaal pak
Lees ook:Japanse meiden worden gruizig van tongende jongens

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>