Neukteugels zijn niet te versmaden

Er is van alles aan de hand in mode- en modellenland. Abercombie & Fitch ligt onder vuur, omdat hun CEO in een interview doodleuk meldt dat vrouwen boven de maat 40 niet welkom zijn in hun winkels.

Daarentegen gooit H&M juist wat olie op de golven door voor hun bikinireclames het zogenaamde ‘plusmode’ Jennie Runk te gebruiken.

Zo vlak voor de zomer staan alle vrouwenbladen en -sites weer bol van de dieettips. Gewoon niets van aantrekken: lovehandles zijn lekker!

De VIVA geeft deze week 8 redenen waarom de zogenaamde neukteugels niet te versmaden zijn:

1. De Nederlandse styliste Edit Dohmen vindt dat dames met een grotere maat er net zo fashionable uit kunnen zien. Zelf heeft ze maat 44-46 en ze is een kledinglijn begonnen voor ‘inbetweenies’ (maat 42 tot 48).

2. Het leven is een stuk veiliger als je lovehandles hebt. Uit Australisch onderzoek blijkt dat mensen met een klein vetlaagje rond hun middenrif minder kans hebben op botbreuken dan slanke mensen.

3. In Zweden loopt een experiment met paspoppen met échte maten. Ze zijn veel voller dan de gebruikelijke vrouwen met maat 36.

4. Als Beyoncé met haar rondingen kan schitteren, kunnen andere vrouwen ook met volle billen en buikjes naar het strand.

5. Uit onderzoek van de Southern Methodist University in Dallas blijkt dat gelukkige pasgetrouwde stellen zwaarder zijn dan ongelukkige. Donut erbij?

6. Alice Jackson had ooit anorexia en het scheelde niet veel of ze was er niet meer geweest. Nu is ze lingeriemodel voor volle vrouwen en voelt ze zich beter dan ooit.

7. De film ‘Pitch Perfect’ was voor de volle actrice Rebel Wilson de doorbraak. Deze dame met curves is superpopulair.

8. Nigella Lawson is een stuk dunner dan ze was. Daar wordt ze bepaald niet mooier van. Inmiddels schijnt ze weer flink aan het schransen te zijn.

Lees ook:Vrouwen worden het onzekerste van hun kipfilets
Lees ook:Bikini ja, bikini nee?
Lees ook:De reetveter beleeft haar come-back
Lees ook:De kick van lipstick
Lees ook:Geen gratenpakhuizen, maar juist vrouwen met curves zijn gelukkiger!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>