Nougars: volwassen vrouwen die jagen op jongens die nog thuis wonen

Er is al erg veel geschreven over de generatie van de cougars.

Mooie, meestal reeds gescheiden 40′sters die het helemaal gehad hebben met mannen van hun eigen leeftijd en daten of zelfs trouwen met een man die zeker een decennium jonger is.

Vaak houden deze relaties echter op den duur toch geen stand.

Nu cougars (tijgerinen) als Demi Moore en Courteney Cox nog de wonden likken van hun relatiebreuk met hun veel jongere minnaars, krijgen ze concurrentie van de cheetah’s,

Het zijn de 30′sters die zich vermaken met mannen van in de 20.

Maar het kan altijd nog een stapje verder en dat zijn de nougars. Vrouwen die daten met mannen die maar net of net niet in de 20 zijn……..

Het boegbeeld van deze groep vrouwen is de Britse 32-jarige presentatrice Caroline Flack, die vorig jaar voor heel wat controverse zorgde door uit te gaan met de 18-jarige Harry Styles van de boysband One Direction. Maar ook Paris Hilton past perfect in het profiel, deze 31-jarige rijke blondine zou verliefd zijn op het 21-jarige Spaanse model River Viiperi.

Een nieuwe generatie van 30′sters voelt zich nu blijkbaar zelfverzekerd genoeg om toyboys aan te spreken en ook andersom. De 34-jarige Jen die uitgaat met de 11 jaar jongere Jim vertelt in de Daily Mail: “Ik heb niets te bewijzen. Het gebeurde allemaal spontaan, we leerden elkaar in een cafĂ© kennen en het klikte. Tim is erg rijp voor zijn leeftijd en ik heb nog steeds een wilde kant, dus we zitten wel op gelijk niveau. We weten niet of het bestendig is, maar nu heb ik nog teveel plezier om me daar druk over te maken.”

Hebben deze jonge nieuwe cougars (vandaar nougars) meer succes met hun jonge prooi dan de oudere tijgerinnen? Relatiie-specialiste Julia Coles denkt dat het allemaal afhangt van de manier waarop deze dames hun jongere geliefde bezien. “Ze moeten het niet te serieus nemen. Het is goed om in te zien dat deze relatie voornamelijk goed voor hun ego is. De meeste nougars willen zich nog niet settelen, alhoewel dat uiteindelijk wel kan gebeuren.”

Hieronder een aantal van die jonge fraaie prooitjes, net onder moeders vleugels vandaan.

Lees ook:Mannen 50+ moeten helemaal niet op een jongere vrouw gaan jagen
Lees ook:30′ers daten oudere vrouwen, maar ze trouwen er meestal niet mee
Lees ook:Niet alleen cougars, maar ook cheetah’s staan in de rij voor een toyboy!
Lees ook:De MILF is dood; leve de WHIP
Lees ook:Patricia Paay is zelf helemaal geen cougar meer

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>