Als stel samen naar de plastisch chirurg

Dat mannen, onder druk van de maatschappij die steeds meer op de buitenkant komt te liggen, zich om hun lijf en leden bekommeren is reeds bekend. Dat gaven cijfers van de laatste jaren al aan.

Maar nieuw is samen met je partner naar de kliniek.

Je kunt voor zo’n dubbele verbouwing elkaars handje vasthouden en als koppel krijg je nog korting ook………..

Volgens een recent onderzoek sparen paren samen om tegelijkertijd een operatie bij dezelfde dokter te ondergaan. Vooral babyboomers willen er samen beter uitzien en het zijn voornamelijk de mannen die niet willen onderdoen wanneer hun partner plots jonger lijkt. Borstvergrotingen en afslank-ingrepen zijn het populairst.

Michael & Tier Jeter uit Philadelphia vormen zo’n stel. De 34-jarige Tier liet haar borsten vergroten, terwijl haar 39-jarige partner een liposuctie onderging. Tier: “Ik dacht niet dat Michael zo’n ingreep zou durven, meer toen hij zag wat de ingreep inhield en wat hij ermee kon kwijtraken, was hij over de streep.” Man Michael is ontzettend blij met het resultaat: “Ik zie er schitterend uit en blijf afvallen. Plastische chirurgie maakt je niet vrouwelijker, het bendrukt zelfs je mannelijkheid.”

Steeds vaker spenderen paren hun vakantiegeld aan hun eigen koetswerk. Het zijn inderdaad bedragen waar je een behoorlijke trip van kunt maken met z’n tweetjes. Maar ieder z’n meug natuurlijk.

John & Cheryl Ernst gaan binnenkort ook hand in hand naar de kliniek. Cheryl laat al langer fillers inspuiten, ze was dan ook blij toen haar echtgenoot liet weten haar voorbeeld te willen volgen. Arts Stephen Davis, die de beide partners onder handen neemt, zegt dat ‘fillers’ een ideale manier zijn voor mannen om hun uiterlijk te verbeteren. “Botox is een goed product voor heren omdat er geen nazorg nodig is en je geen vrijaf hoeft te nemen van je werk. Bij mannen geldt nog meer dan bij vrouwen dat de resultaten subtiel moeten zijn.”

Komende winter lekker samen strakgetrokken op de bank!

Lees ook:Zwanen-relatie: na 60 jaar lief en leed, hand in hand sterven.
Lees ook:Samen met je partner onder het mes om weer jong te zijn?
Lees ook:Man sterft op de begrafenis van zijn echtgenote
Lees ook:Wat we allemaal willen: samen oud worden en hand in hand sterven
Lees ook:Samen aan de wijn slaan is goed voor je relatie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>