Hoe word je een femme fatale? II

De Françaises doen een aantal dingen beter dan wij Noordelingen.

Ze is over het algemeen slank, eet en drinkt wel, maar gezond, voedt haar kinderen beter op en weet ook nog eens hoe ze een man om haar vinger kan winden.

De vrouwen zijn in de eerste plaats overtuigd van hun eigen femme fatale-zijn……

Voila de Franse slag:

Loop zelfverzekerd
Loop niet als een aardappelzak op pootjes. Maak stappen door je voeten steeds in een rechte lijn voor elkaar te plaatsen, zodat je heupen meebewegen. Recht je schouders, houd je kin omhoog en kijk zelfverzekerd om je heen.

Wees katachtig
Beeld jezelf in dat je een elegante kat bent, licht, behendig en elegant. Verleiding heeft volgens de Franse te maken met het begrijpen van de effecten van je bewegingen, en die in je voordeel gebruiken.

Gedraag je als een dame
Verassing! Je bent een vrouw, dus gedraag je dan ook zo. Je hoeft niet in paniek te raken als je nagel breekt of als je zonder make-up de deur uit hoeft, maar een beetje vrouwelijkheid kan nooit kwaad.

Gebruik de man
Tuurlijk kan je zelf je jurk dicht ritsen of je jas aan trekken, maar als je man toch in de buurt zit, laat hem het dan doen. Het kan net zo verleidelijk zijn om een vrouw uit te kleden als om een vrouw aan te kleden. Laat het toe als een man de deur voor je open wilt houden of je stoel voor je aan wilt schuiven.

Investeer in mooie lingerie
Je hoeft niet meteen je lievelingsonderbroek de deur uit te doen omdat ie niet zo sexy is, maar investeren in mooie lingerie is goed voor jouw zelfvertrouwen en je doet hem er een plezier mee.

Stop niet met flirten
Dat je al een hele tijd bij elkaar bent, wil niet zeggen dat je elkaar niet meer kunt verleiden. Houd je relatie leuk en spannend. Flirten werkt bevrijdend en houd je jong.

En hier nog wat professionele verleidingskunsten uit filmland:

Lees ook:Hoe word je een femme fatale? I
Lees ook:Hoe sexy is een MAN dan in pikante lingeriesetjes?
Lees ook:Wil je een man? Wees onbereikbaar!
Lees ook:Vrouwen zonder of met prille relatie dragen de meest sexy lingerie
Lees ook:Overgrote deel mannen beweert de cupmaat van zijn vrouw te weten (niet dus)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>