Helft mannen vindt een te dik geworden vriendin reden om het uit te maken

De ideaalbeelden hebben ons nog nooit zo toegeschreeuwd als in de huidige tijd waar overal en altijd media aanwezig zijn.

Tegelijkertijd hebben er ok nog nooit zoveel mensen last gehad van obesitas. Uit recent onderzoek nlijkt dat bijvoorbeeld de helft van de Belgen overgewicht heeft.

De helft van de mannen vindt echter dat een partner die dik geworden is, een geldige reden is om een relatie te beëindigen……

Zo blijkt uit een wereldwijde enquête onder 50.000 mannen door mannenblad AskMen bij Amerikaanse, Canadese, Britse en Australische mannen.

Hetzelfde onderzoek toont ook aan dat de meerderheid wel nog steeds in het huwelijk gelooft en zelf ooit wil trouwen.

Met name mannen zijn op zoek zijn naar een partner die trouw is. 36% vindt trouw de belangrijkste eigenschap van een vrouw, maar ook een verzorgend karakter (26%), gevoel voor humor (20%) en na een hele tijd nog intelligentie spelen mee.

Bijna driekwart gelooft nog steeds in het huwelijk en wil zelf ooit een ring aan zijn vinger. De helft zou echter wel een relatie niet beëindigen als ze beseffen dat hun huidige partner geen goeie potentiële echtgenote zou zijn.

Op de vraag wat ze het liefst aan hun partner zouden willen veranderen, antwoordde 24% van de mannen ‘haar gezeur’, 18% klaagde over haar sexappeal. Een kwart zou niets willen veranderen. Maar als hun vriendin veel dikker wordt dan op het moment van ontmoeting, zou de helft van de heren het uitmaken. Helaas hebben wij geen foto’s van deze heren zelf.

Lees ook:Het huwelijk ervaren als een gevangenis
Lees ook:De helft van de mannen dumpt zijn vriendin als ze te vet wordt
Lees ook:Mannen die financieel afhankelijk zijn, zullen eerder vreemdgaan
Lees ook:Het huwelijk is de moord op je seksleven
Lees ook:Als vrienden uit elkaar? Maak een scheidingsselfie!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>