Ideale man anno 2013: succesvolle 40′er, arts, nooit dronken, kortom McDreamy

Acteur Patrick Dempsey, die in de televisieserie ‘Grey’s Anatomy’ Dr. Derek Sherphard speelt is voor vrouwen het populairste rolmodel van hoe een ideale man zou moeten zijn.

Ook acteurs Alec Baldwin (’30 Rock’), Jon Hamm (‘Mad Men’) en Richard Madden (‘Game of Thrones’) doen de damesharten sneller kloppen…….

Zo blijkt uit onderzoek onder 1168 vrouwen door het Amerikaanse televisieprogramma 60 Minutes en het tijdschrift Vanity Fair.

De ideale man is in de 40, succesvol, drinkt weinig en is bij voorkeur een arts die dus op Patrick Dempsey lijkt.

35% vindt dat een man een goede opleiding moet hebben, 30% vindt het belangrijk dat een man hard werkt, 27% vindt dat hij vooral een gentleman moet zijn en slechts 1% vindt het belangrijk dat man veel sport.

De meeste vrouwen zijn van mening dat een opvliegend karakter de slechtste eigenschap van een man is en de helft zou nooit een relatie beginnen met een man die veel alcohol drinkt.

Het overgrote deel vindt dat een man succesvol moet zijn als hij in de 40 is. Een kwart is echter van mening dat er gekeken moet worden naar wat een man gedurende zijn hele leven presteert.

Tevens blijkt dat tweederde denkt dat zijn moeder veel invloed heeft op zoonlief. 9% is er zelfs van overtuigd dat ze ‘totale controle’ over een man heeft.

Lees ook:Helft mannen vindt een te dik geworden vriendin reden om het uit te maken
Lees ook:De ideale man drinkt bier, eet graag vlees, is 1.80 meter lang en verdient minimaal €60.000,-
Lees ook:Vrouwen zouden het liefst Sylvie’s ‘Meisjes’ hebben of Tatjana’s ‘Simics’
Lees ook:Nederlandse vrouw wil een man met ‘beauty & brains’
Lees ook:Goede partner is niet altijd degene waar je op valt

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>