Met parelwitte tanden oog je aantrekkelijker, jonger, intelligenter én succesvoller

Er kan zo ongelooflijk veel met het gebit vandaag de dag. Nu heb ik ook een speciale biologische Gooische tandarts, en het kost wat: maar dan heb je ook wel wat.

Tanden zijn naast handen en ogen belangrijke blikvangers en stralen uit hoe gezond je bent of niet………..

Zo blijkt uit een studie, in opdracht van tandpastamaker Oral-B onder 2000 Britse mannen en vrouwen over een wit gebit. Ook professionele tandartsen werden betrokken bij het onderzoek.

Van de ondervraagde mannen dacht bijna 1 op de 3 dat witte tanden symbool staan voor rijkdom en status. Bovendien denken veel meer mensen dat iemand hoog is opgeleid wanneer hij of zij een mond vol mooie witte eetpegels heeft.

Wat misschien nog de beste motivatie is om je tanden voortaan extra goed te verzorgen is dat blijkt dat mensen met witte tanden er maar liefst 5 jaar jonger uitzien. Bovendien is het aantrekkelijkheidsgehalte 20% hoger.

“Of je nu op zoek bent naar werk of naar de liefde van je leven, een witte smile is op verschillende vlakken een goede investering”, aldus dr. Uchenna van Oral-B.

Lees ook:Ongepoetste tanden de grootste afknapper
Lees ook:Een lelijk gebit is verrot slecht voor een nieuwe liefde
Lees ook:Bij vrouwen val je met een slecht gebit niet in de prijzen
Lees ook:Spendeer als zoekende single vooral geld bij de tandarts
Lees ook:40-plus? Gezonde tandpasta-smile maakt je woest aantrekkelijk!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>