Vrouwen vinden een foute man plots heel OK als zij vruchtbaar zijn

De hormonen van een vrouw bepalen op wat voor type man ze valt.

Zo vallen pilsliksters op andere types dan de niet-pilgebruiksters.

Zelfs binnen de maandelijkse cyclus verschilt het.

En laat nu net op het moment dat een vrouw op haar vruchtbaarst is, ze gevoelig is voor foute mannen…….

Het waren wetenschappers van de University of Texas die ontdekten dat er tijdens de ovulatie hormonen vrijkomen die de perceptie van ‘bad boys’ helemaal verandert. Die doen vrouwen namelijk geloven dat ze uiteindelijk goede vaders voor onze kinderen zullen worden.

In een eerste experiment lieten de Texaanse wetenschappers online datingprofielen van zowel sexy als betrouwbare mannen zien aan een groep vrouwelijke proefpersonen. Dat gebeurde op verschillende momenten in hun cyclus, op vruchtbare en minder vruchtbare tijdstippen.

Vrouwen die ovuleerden, bleken positiever te zijn over de sexy mannen. Zij dachten dat die meer zouden helpen in het huishouden (koken, winkelen, een baby verzorgen) dan de andere, die er nochtans veel betrouwbaarder uitzagen.

Een tweede experiment leverde hetzelfde resultaat op. Daarbij werden vrouwen in contact gebracht met mannelijke acteurs, die opnieuw zowel het betrouwbare als ‘bad boy’-type speelden. Ook hier zeiden ovulerende vrouwen dat de bad boy een betere vader zou zijn.

“Onder de hormonale invloed van de ovulatie wordt bij vrouwen de illusie gewekt dat de sexy bad boys toegewijde partners en betere vaders zullen worden”, verklaart dr. Kristina Durante. “Kijken door de bril van de ovulatie, doet Mr. Wrong er exact uitzien als Mr. Right”, weet zij.

Lees ook:Op vruchtbare dagen zijn vrouwen blij met mooie mannen
Lees ook:Vrouw kleedt zich sexy vanwege haar concurrentes
Lees ook:Menstruerende vrouwen zijn guller met geld
Lees ook:Gebonden man trapt niet in de eisprong-verleiding
Lees ook:Vruchtbare vrouwen zien er blozender uit

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vrouwen vinden een foute man plots heel OK als zij vruchtbaar zijn

  1. Pingback: Op vruchtbare dagen zijn vrouwen blij met mooie mannen | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>