Het mooiste vrouwen-gezicht ter wereld

De Mona Lisa van nu heet Florence Colgate! De 18-jarige natural beauty heeft naast prachtige blauwe ogen en lang blond haar ook nog een symmetrisch en wetenschappelijk gezien perfect gezicht.

Zij is zo fraai dat de mond van kunstenaar Leonardo da Vinci open zou vallen, mocht hij haar zien……..

De ene man houdt van Doutzen Kroes en de ander van Jessica Alba…Wat mooi is heeft niet perse te maken met smaak, echte schoonheid is te meten.

Wetenschappers hebben lang geleden vastgesteld dat een symmetrisch gezicht als perfect wordt ervaren. De proportionele schoonheidstheorie bestaat al sinds visionair denker, kunstenaar en uitvinder Da Vinci het perfecte gezicht 500 jaar geleden beschreef.

Florence Colgate is zo ’n vrouw met de perfecte afstand tussen ogen mond kin en voorhoofd. Florence, die als bijbaantje in de Middle Street Fish Bar in haar woonplaats Dover patat stond te scheppen, is nu opeens wereldberoemd met haar perfect face.

Lorraine cosmetics schreef onder de naam ‘Lorraine naked een wedstrijd uit voor het mooiste gezicht van Groot Brittannië. De deelneemsters mochten op de door hen ingestuurde foto’s geen make up dragen en cosmetische chirurgie was niet toegestaan. Uit de 8000 vrouwen die meededen bleek haar gezicht de perfecte wiskundige verhoudingen te hebben.

Andere beroemdheden die hoog staan in de lijst van wiskundig perfecte vrouwen zijn Liz Hurley, Jessica Alba en Shania Twain.

Bekijk de natuurlijke schoonheid hieronder….

Lees ook:Angelina Jolie heeft geen ideaal gezicht. Shania Twain wel
Lees ook:Ach help, mannen stellen de perfecte vrouw samen
Lees ook:De neus is gezichtsbepalend voor de schoonheid van een vrouw
Lees ook:Van volle rode lippen raken mannen van ‘t padje
Lees ook:Zie hier: het bouwpakket van de ideale vrouw

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>