Het sex-appeal van de volmaakte vreemdeling(e)

Het ligt natuurlijk aan de basis van alle vakantieliefdes en internationale relaties.

De totale vreemdeling die je hart doet overslaan, je bloed laat stromen en die je ingedutte liefdesleven met 1 enkele blik wakker schudt.

Hoe is het mogelik dat de totale vreemdeling(e) dit effect heeft, terwijl het niet eens een George Clooney of Anna Kournikova is?

Het is de schuld van de beruchte X-factor. Als sommige mensen praten, spat het sexappeal er vanaf. Dit kan aan het gevel voor humor liggen of aan de stem. Bepaalde accenten ervaren we als uitermate sexy.

Een andere opwindende kwaliteit is als een vreemde goede manieren heeft. Zo kan het erg verleidelijk zijn als een man de deur voor een vrouw openhoudt en zij zich een prinses voelt.

Of dat een man eindelijk weer eens meemaakt dat een vrouw letterlijk en figuurlijk tegen hem opkijkt. Juist omdat je zijn of haar achtergronden niet kent, kan zo’n verliefdheid snel en fel inslaan. Het beroemde verhaal van ‘opposites atrrack‘.

Soms lijken mensen ongelofelijk charmant, omdat we de oppervlakkige kwaliteiten van deze persoon zien en deze leuk vinden. Deze aantrekkelijkheid is puur seksueel en wanneer men erin slaagt om zijn of haar instincten te beheersen, dan verdwijnen ze weer snel.

De totale vreemdeling(e) kan ons lichaam dus op hol doen slaan, maar belangrijk is om je hoofd erbij te houden, anders kan het weleens een loopje met je gaan nemen. Wat niet wil zeggen dat het niet erg leuk is en er niet ook weleens bestendige relaties voortvloeien uit dit soort ontmoetingen. Maar ze zijn schaars.

Lees ook:Decolleté op 1e date? Dan denkt een man: ‘Lekker voor 1x en weer door!’
Lees ook:Nicole Kidman into kinky seks?
Lees ook:De kracht van vergeven
Lees ook:Hoe kom je ook op Facebook van je ex af?
Lees ook:Lesbo’s trouwlustiger dan homo’s

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Het sex-appeal van de volmaakte vreemdeling(e)

  1. Pingback: Waarom vrouwen op vakantie zoveel casual sex hebben | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>