Lange mannen zijn aantrekkelijker, omdat ze harder kunnen meppen

Lange mannen worden door vrouwen aantrekkelijk bevonden.

Ze willen altijd een man die in elk geval langer is dan zij zelf.

Dat komt uiteraard vanuit onze evolutie.

Dames willen geen lange man omdat hij per definitie sterker is dan een kleinere, maar wel omdat hij rakere klappen kan uitdelen…………

Studies aan de universiteit van Utah tonen aan dat mannen het hardst kunnen slaan als ze dit naar beneden doen. Ook komen de klappen van een langere man ~met meer afstand genomen~ sterker aan, dan die van een kleiner exemplaar.

Volgens onderzoeker David Carrier maakt dit dat vrouwen zich tot hen aangetrokken voelen.

“Vanuit de seksuele selectietheorie worden vrouwen aangetrokken tot sterke mannen omdat deze hen beter kunnen beschermen tegen andere mannetjes. Prehistorisch onderzoek geeft aan dat onze voorouders harder konden slaan, vanaf het moment dat ze op 2 benen gingen lopen. Dit verklaart ook strijd leveren de drijvende kracht was achter de evolutie van het rechtop lopen”.

Dr Carrier bestudeerde ook recent de kracht van stoten in mannelijke vechtsporten in de 4 richtingen: naar boven, naar beneden, naar opzij en naar voren. De mannen sloegen doorgaans dubbel zo hard als ze rechtop stonden of naar beneden sloegen.

Andere wetenschappers geloven dat de voorkeur voor grote mannen een genetische bepaald is. Lange mannen zouden over betere genen beschikken, maar die theorie wordt door Dr. Carrier weggewuifd.

“Als dat zo zou zijn, zouden mannen ook vallen op lange vrouwen. Dat is niet het geval. Heren vinden vrouwen met een gemiddelde of kleinere lengte aantrekkelijker.”

Eerder onderzoek bewees al eens dat mannen het sexy vinden als een vrouw letterlijk tegen hem opkijkt en dat vrouwen op hun beurt het fijn vinden om omhoog te kijken naar hun man.

Lees ook:Lange mannen gaan 2x zo vaak vreemd
Lees ook:Met een portie geld en/of romantiek bent u als kleine man wel in beeld
Lees ook:Mannen gaan alleen langzamer lopen naast een vrouw van wie ze het te pakken hebben
Lees ook:Jonkheer-miljonair die zijn vrouw vermoordde, nu zelf voor trein gesprongen
Lees ook:Mannenmishandeling

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Lange mannen zijn aantrekkelijker, omdat ze harder kunnen meppen

  1. Pingback: Troost voor kleine mannen: met een grote portie geld en/of romantiek bent u alsnog in beeld bij de dames | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>