Datingsite voor overspel in opspraak

relatieWat als je als datingsite vaker in het nieuws komt dan andere gratis datingsites, maar het nieuws nou niet bepaald positief te noemen is? Victoria Milan, de zelfbenoemde ‘grootste datingsite voor wie al een relatie heeft’, heeft al meerdere mensen de kast opgejaagd. Meest recent kwam Victoria Milan in opspraak door de afbeelding van de Vlaamse koning Filip en koning Albert II, in combinatie met de tekst: “Een goeie raad, mijn zoon. Wees altijd discreet!”

Máxima

Eerder werden andere bekende mensen gebruikt voor campagnes van de datingsite. In Nederland plaatste de overspelsite reclames van koningin Máxima: “Máximale discretie gegarandeerd. Ook voor mensen zonder mediacode.” De Rijksvoorlichtingendienst (RVD) was not amused en diende een klacht in bij de datingservice, waarna de site alle posters liet verwijderen. Volgens een woordvoerder van Victoria Milan was de campagne geen belediging tegenover Máxima, maar wilde de datingsite juist aantonen dat ze een toonbeeld voor discretie is.

Ruud Gullit

Ook ex-voetballer Ruud Gullit stond eind vorig jaar plotseling oog in oog met zijn evenbeeld – op een groot spandoek op een evenement in Amsterdam. Op het spandoek was een chatsessie te zien van Gullit waarin hij afspraken zou maken om vreemd te gaan. Gullit maakte direct bekend dat hij mogelijkheden aan het onderzoeken was om juridische stappen te nemen.

Deze zomer werd er in Polen verontwaardigd gereageerd door de adverentie van Victoria Milan waarin de oud-president Lech Kaczynski met zijn kat Fiona te zien was. Kaczynski kwam in 2010 in Rusland om het leven toen zijn vliegtuig neerstortte. De datingsite bood in augustus haar excuses aan, met de mededeling dat ze eigenlijk een foto van Jaroslaw Kaczynski hadden willen gebruiken, de tweelingbroer van Lech. De juiste billboards werden later alsnog gebruikt.

Gratis datingsites

Victoria Milan is niet de enige datingsite die zich specifiek richt op vreemdgangers. Onder andere SecondLove is ook een speler op deze markt. Toch zijn er nog genoeg (gratis) datingsites voor mensen die simpelweg een nieuwe liefde zoeken, zonder dat zij al een relatie hebben. Daarnaast zijn er vele datingsites voor mensen die single zijn en geen relatie zoeken, maar wel graag een seksueel leven blijven houden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>